De kwaliteitscertificaten van Flexpak

Flexpak produceert volgens een volwaardig kwaliteitssysteem. Al sinds 1977 leveren wij flexibele verpakkingsmaterialen aan de groot- en detailhandel en voedings- en snoepindustrie. Daarom was Flexpak als een van de eerste ondernemingen in Nederland in het bezit van een BRCGS Packaging Materials-certificaat. In ons kwaliteit managementsysteem zijn alle procedures, werkmethodes en hygiënevoorschriften beschreven, om onze producten volgens BRCGS Packaging Materials standaard en tegen de hoogste kwaliteitsnormen te kunnen leveren aan de klant.


Flexpak heeft de volgende kwaliteitscertificaten:
BRCGS Packaging Materialscertificaat AA status
ISO 26000 getekende zelfverklaring MVO
ISO 14001 met CO2 reductiemanagement
Kosher certificaat
Ecovadis

Elk jaar wordt ons BRCGS Packaging Materialskwaliteitssysteem door een geaccrediteerd extern bureau geaudit (getoetst). Het produceren volgens hoge kwaliteitsnormen heeft de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Er vinden dan ook veel testen en tussentijdse controles plaats.

Hedendaags worden de producten gemaakt op drie hightech flexopersen, met vakkundig opgeleid personeel. Deze persen zijn uitgerust met de nieuwste controle en inspectie apparatuur om fouten tot een miniMμm te reduceren. In onze lamineer afdeling worden twee- of drielaags laminaten gemaakt die voldoen aan alle eisen die door de voedingsmiddelenindustrie gesteld worden. Ook al onze folies en inkten voldoen aan deze eisen.

Alle bedrijven van de OPACKGROUP zijn lid van EFTA-Benelux. Dit is een brancheorganisatie voor bedrijven die het flexografische drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt.

Een sterk team van vakmensen in verpakking

Flexpak produceert en levert een volledig assortiment specialistische, flexibele folies en verpakkingen in papier en kunststof varianten. Flexpak maakt onderdeel uit van de OPACKGROUP: zeven fabrikanten, tien productielocaties, een zelfstandig onderzoekslab, in home reprografie en meer dan 750 vakmensen met een schat aan ervaring! Wij willen jou graag ontzorgen; van ontwerp tot en met de productie van de verpakkingen.

Meer dan 3.000 producten op maat gemaakt

In onze digitale productomgeving ontmoeten innovatie en duurzaamheid elkaar in het gevarieerde aanbod van flexibele verpakkingsoplossingen op maat. Dit kan via onze maatwerk producten of via het complete portfolio van de OPACKGROUP, waar wij onderdeel van uitmaken.

Met een gezonde mix van kennis en passie voor het verpakkingsproduct zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde verpakkingsoplossingen die niet alleen voldoen aan de eisen van de hedendaagse dynamische markt, maar deze zelfs overtreffen!

Thuis in alle markten

In onze digitale marktomgeving heeft u als bezoeker dé bestemming bereikt voor op maat gemaakte verpakkingsoplossingen in een breed spectrum van sectoren. Deze verdelen wij in hoofdgebieden food, non-food en agri/horticulture.

Ontdek de gedetailleerde marktselecties van ons bedrijf én moederbedrijf OPACKGROUP, die nauwgezet zijn afgestemd op specifieke branchebehoeften. Met focus op maatwerk en innovatie ontdekt u de perfecte verpakkingsoplossingen, die uniek ontworpen zijn voor uw bedrijf.

Ervaar onze expertise in verpakkingen voor verschillende markten – uw reis naar oplossingen op maat begint hier!

Denk in oplossingen

Maak kennis met de oplossingen van Flexpak: onze online hub – gewijd aan de unieke eigenschappen van verpakkingen. Ontdek innovatieve, duurzame oplossingen op maat voor diverse industrieën. Denk aan bijvoorbeeld flexibele verpakkingsopties, die zijn ontworpen voor ultieme productbescherming en verantwoordelijkheid voor het milieu.
Help ons bij het vormgeven van een groenere, efficiëntere toekomst – samen kunnen we impact maken! Een paar voorbeelden:

  • opackgroup-check
    communicatie op verpakking
  • opackgroup-check
    tegengaan voedselverspilling
  • opackgroup-check
    CO2-reductie

Laatste nieuws

Lees meer over onze laatste ontwikkelingen, publicaties, blogs en artikels met derden in Flexpak newsroom.

naar nieuwsoverzicht