Regelmatige updates over uw vakgebied?

Flexpak Transparant Verpakkingsindustrie BV is in 1977 opgericht. In een kleine ruimte bij een aannemersbedrijf is er met een vier-kleuren drukpers met snijgedeelte en een zakkenmachine begonnen met het produceren van bedrukte rondellen en zakjes voor de koek- en snoepindustrie.  Al snel groeide het bedrijf en namen de activiteiten grotere vormen aan.

In 1981 verhuisde Flexpak BV naar een groter pand en werd er de daarop volgende jaren geïnvesteerd in zakkenmachines, snijmachines, vier-kleuren drukpersen en zes-kleuren drukpersen. De productie bestond nu niet meer alleen uit rondellen en zakjes, een belangrijke ontwikkeling was dat de bedrukte folie nu ook op rollen aan de klant geleverd werd.

Flexpak BV groeide enorm en het huidige pand bleek al snel te klein te zijn voor Flexpak BV en in 1983 werd een grote aanbouw gerealiseerd. Eind jaren ’80 werd de productie uitgebreid met een lamineermachine. Deze belangrijke innovatie groeide uit tot één van de specialiteiten van Flexpak BV. In 1995 werd er begonnen met de bouw van een nieuw bedrijfsgebouw met kantoren. Dit werd in 1997 in gebruik genomen. Flexpak BV bleef zich ontwikkelen en in 1999 werd er gestart met de productie van blokbodemzakken.

Per 1 mei 2016 heeft Flexpak BV zich aangesloten bij de Oerlemans Packaging Groep.