Regelmatige updates over uw vakgebied?

Flexpak heeft de volgende kwaliteitscertificaten:

 

Flexpak produceert volgens een volwaardig kwaliteitssysteem. Al sinds 1977 leveren wij flexibele verpakkingsmaterialen aan de groot- en detailhandel en voedings- en snoepindustrie. Daarom was Flexpak als een van de eerste ondernemingen in Nederland in het bezit van een BRC Packaging/ Packaging Materials -certificaat. In ons kwaliteit managementsysteem zijn alle procedures, werkmethodes en hygiënevoorschriften beschreven, om onze producten volgens BRC Packaging standaard te kunnen leveren aan de klant.

Elk jaar wordt ons BRC Packaging/ Packaging Materials kwaliteitssysteem door een geaccrediteerd extern bureau geaudit (getoetst). Het produceren volgens hoge kwaliteitsnormen heeft de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Er vinden dan ook veel testen en tussentijdse controles plaats.

Hedendaags worden de producten gemaakt op twee high tech flexopersen, met vakkundig opgeleid personeel. Deze persen zijn uitgerust met de nieuwste controle en inspectie apparatuur om fouten tot een minimum te reduceren. In onze lamineer afdeling worden twee- of drielaags laminaten gemaakt met een oplosmiddelvrije lijm die voldoet aan al eisen die door de voedingsmiddelenindustrie gesteld worden. Ook alle onze folies en inkten voldoen aan deze eisen.

Alle bedrijven van OPACKGROUP zijn lid van EFTA-Benelux. Dit is een brancheorganisatie voor bedrijven die het flexografische drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt.