Regelmatige updates over uw vakgebied?

Op zaterdag 21 september 2019 gaat de hele wereld weer opruimen! Als producent van flexibele folies en verpakkingen willen wij bewerkstelligen dat de mentaliteit bij de mensen verandert. Plastic is een materiaal bij uitstek dat goed recyclebaar is en niet in de bermen thuis hoort.
Binnen de Oerlemans Packaging groep zullen diverse teams in hun regio een aantal uren zwerfvuil op gaan ruimen en in kaart brengen. De bedrijven van Oerlemans Packaging zitten in heel Nederland en al onze bedrijven in Geldermalsen, Edam, Hillegom, Goor, Oosterwolde, Genderen en Giessen zijn vertegenwoordigd met deze actie. Met zijn allen kunnen we zorgen voor een schoner milieu! Hieraan helpen we dan ook graag mee aldus Rob Verhagen, sustainability director Oerlemans Packaging.

In 2018 was World Cleanup Day een groot succes. 158 landen deden mee en samen met miljoenen mensen voorkwamen we dat veel plastic afval (via de rivieren) de plasticsoep in zee bereikte. Ook het personeel van Oerlemans Packaging was vorig jaar goed vertegenwoordigd!